خرید از دیجی کالا

قیمت و خرید بهترین سینک ظرفشویی سرامیکی روکار دوقلو دیجی کالا

در ابتدای امر باید عنوان کرد که بعضی از محصولات منزل، جز جدا نشدنی خانه به شمار می روند. معمولا بیشتر کالا هایی که در آشپزخانه مورد استفاده قرار می گیرند، جز این لوازم ساختمانی به حساب می آیند. سینک ظرفشویی در آشپزخانه هر منزلی از لوازم حائز اهمیت به شمار می آید و در این مطلب از  بست ریویو بنا داریم به بررسی ریز این محصول ساختمانی بپردازیم تا اطلاعات کاملی را از بهترین برند سینک ظرفشویی داشته باشیم. پس تا انتهای این مقاله با سایت کاربردی ما باشید.

قیمت و خرید بهترین سینک ظرفشویی سرامیکی روکار دوقلو دیجی کالا

راهنمای خرید سینک ظرفشویی و معرفی بهترین سینک های ظرفشویی

در واقع سینک ظرفشویی از آن گروه کالا هایی می باشد که در همه خانه ها و بیشتر در دفاتر کاری و مغازه های بزرگ نقش مهمی دارد و سر و کار داشتن با آن در زندگی هر روز ما موضوعی انکار نشدنی به حساب می آید. بعضی اوقات پیش آمده است که به دلیل محدودیت جا از بیشتر عناصر آشپزخانه صرف نظر می کنیم ولی حضور سینک ظرفشویی کاملا با شیوه زندگی مدرن در هم آمیخته و ما ۲۴ ساعت شبانه روز برای شستشو، نظافت، آشپزی و …  به آن نیاز خواهیم داشت.

با بیشتر شدن تعداد برند ها و انواع گوناگون سینک های ظرفشویی می بایست قبل از اقدام به خرید، در خصوص این کالا آگاهی نسبی و یا کامل داشته باشیم و بسته به بودجه و فضایی که داریم، سینک ظرفشویی متناسب با محیط آشپزخانه خود را تهیه کنیم.

در این مقاله مطلع خواهید شد که برای خرید سینک ظرفشویی خوب باید به چه معیار هایی دقت کنید. اختصارا، این معیار ها از جمله سایز سینک ظرفشویی، جنس، روش نصب و دیگر نکات جانبی می باشد.

معیار های خرید سینک ظرفشویی

سایز ابعاد سینک ظرفشویی

کاری که در قدم نخست می باید در نظر بگیرید و به آن توجه کنید، این است که فضای آشپزخانه خود را بسنجید. سینک ظرفشویی بزرگ همیشه بهترین گزینه نخواهد بود، شما باید کارایی را در نظر داشته باشید و بسته به محدودیت محیط آشپزخانه سینک مناسبی خریداری نمایید. در صورتی که بیشتر ظرف ها را با دست می شویید قادر هستید متناسب با فضایی که در اختیار شما عزیزان است، سینک های ظرفشویی ۲ یا ۳ لگنه تهیه نمایید. تعداد بیشتر کاسه های سینک ظرفشویی، برای شستشوی تعدادی مواد مختلف یا شستشو و آبکشی ظروف زیاد، جای بیشتری در اختیار شما قرار می دهد.

دقت کنید که می بایست عمق لگن های سینک و سایز ظروف آشپزخانه‌ تان را نیز لحاظ کنید. در صورتی که بیشتر با ظرف های بزرگ و عمیق سروکار دارید، سینکی را بخرید که به سادگی قادر باشید ظروف خود را در آن قرار داده و امر شست و شو را انجام دهید.

سینک ظرفشویی های یک لگنه

شایان ذکر است که این نوع سینک ها که یک کاسه دارند جای کمتری را می گیرند ولی در صورتی که زیاد با سینک ظرفشویی کار دارید و فضای بیشتری نیز در اختیار دارید، سینک ظرفشویی ۲ لگنه به شما عزیزان پیشنهاد می شود.

سینک ظرفشویی های دولگنه

این نوع سینک ها این امکان را به شما عزیزان می دهند که ۲ کار مختلف را در آن واحد انجام دهید. به عنوان مثال در یکی از لگن ها ظرف و در لگن دیگر مواد غذایی مانند مرغ را تمیز کنید و بشویید یا در ۱ کاسه ظرف را مایع بزنید و در یک طرف دیگر آن ها را آبکشی کنید.

انواع سینک ظرفشویی از نظر جنس و مواد سازنده

بعد از تحلیل محیط آشپزخانه و سایز خوب سینک ظرفشویی، باید به جنس سینک نیز توجه کنید که بسیار حائز اهمیت به شمار می آید چرا که سینک ها اغلب سالیان سال در آشپزخانه شما ماندگار هستند، پس در انتخاب جنس آن بسیار حساسیت به خرج دهید. انواع سینک های ظرفشویی دارای سینک استیل، سینک سرامیکی، سینک گرانیتی، سینک سنگی و  سینک شیشه ای.

سینک ظرفشویی استیل

این نوع سینک های ظرفشویی می بایست از جنس استیل بدون آلیاژ باشند تا در برابر رطوبت، زنگ نزنند و رنگ آن ها تغییر نکند. رنگ سینک استیل هم  براق و هم مات دارد که سینک براق به آسانی قابل تمیز شدن می باشد و زیاد لکه های آب را نشان نمی دهد. بهتر این است که، قطر استیل استفاده شده در سینک ۱٫۸-۱٫۶ سانتی متر باشد و یا حتی بیشتر. ۲ نوع سینک ظرف شویی استیل ساده و ضد خش نیز در بازار موجود است.

نقاط قوت سینک ظرفشویی استیل

قیمت به صرفه

نظافت آسان

مقاومت بالا

هماهنگی راحت تر این نوع سینک با بیشتر دکوراسیون‌ های مدرن و حتی کلاسیک

نقاط ضعف سینک های استیل

امکان خراشیده شدن

در صورتی که در منطقه ای زندگی می ‌کنید که آب املاح زیادی دارد، احتمال دارد که دیده باشید لکه ‌های آب روی سینک استیل ناراحت کننده خواهد بود.

رسوبات در سینک ظرف شویی استیل ضد خش ته نشین خواهد شد.

سینک ظرف شویی سرامیکی

در حقیقت این مدل از سینک ها همان طور که از اسم آن ها مشخص است از سرامیک تولید شده اند. برای اشخاصی که قصد دارند سینک سفید رنگ داشته باشند تا با سایر المان های آشپزخانه شان ست باشد، گزینه خوبی به حساب می رود.

نقاط قوت سینک ظرف شویی سرامیکی

سینک ظرفشویی سرامیکی در برابر ضربه و همین طور خط و خش ، مقاومت بیشتری از خود نشان می دهد

تمیز کردن آن ها به سادگی انجام می گردد

نقاط ضعف سینک ظرفشویی سرامیکی

قیمت آن ها کمی بالا می باشد

 

سینک ظرفشویی گرانیتی

در حقیقت سینک ظرف شویی گرانیتی که جدید تر و بروز تر هم به شمار می آید و آن را به اسم سینک کورین هم می شناسند، معمولا در رنگ های مشکی، قهوه ای، نوک مدادی، شیری و بژ در بازار وجود دارند. سینک گرانیتی از مواد پلیمری طراحی و تولید شده است.

نقاط قوت سینک ظرفشویی گرانیتی

خط و خش را نشان نمی دهد و رسوبات در آن ته نشین نخواهند شد

نقاط ضعف سینک ظرفشویی گرانیتی

احتمال شکستگی آن ها نسبتا بالاست چرا که از مواد اکریلیک تولید شده که استقامت آن ها کم می باشد

سینک ظرفشویی شیشه ای

این نوع سینک ها دارای سینی از جنس شیشه سکوریت نشکن می باشند و کاسه آن از جنس استیل می باشد

نقاط قوت سینک ظرف شویی شیشه ای

ظاهر شیک

لکه های آب روی آن نخواهد ماند

نقاط ضعف سینک ظرفشویی شیشه ای

احتمال شکستن و ترک برداشتن در اثر فشار را دارا می باشد

سینک ظرفشویی سنگی

در صورتی که از آن دسته از افرادی هستید که سلیقه تان استفاده از سنگ های طبیعی می باشد، سینک ظرف شویی سنگی با سنگ انتخاب خوبی به شمار می آید و زیبایی منحصر به فردی به آشپزخانه تان می بخشد.

 

 

نقاط قوت سینک ظرفشویی سنگی

مقاومت بالا

نقاط ضعف سینک ظرفشویی سنگی

این سینک های سنگی ( کوارتز تیره ) خراش های به وجود آمده را بیشتر در معرض دید می گذارد

انواع سینک ظرفشویی از لحاظ روش نصب

نوع روکار

این مدل سینک ها روی کابینت قابل نصب می باشند و پایین آن به دیوار پیچ می شود، از این رو آب به اطراف سینک کمتر پاشید خواهد شد.

نوع توکار

از لحاظ ظاهر و زیبایی این نوع سینک ها بهتر اند ولی بخاطر این که داخل کابینت نصب می شوند امکان دارد آب داخل کابینت بپاشد و آسیب برساند به ویژه چنانچه کابینت ام دی اف باشد. این نوع سینک ها قیمت بالا تری دارند و برای نصب استفاده از از کانترهای ضد آب لازم است. در نصب توکار لبه سینک ظرف شویی زیر صفحه کابینت قرار دارد. در هنگام خرید سینک ظرفشویی به جایی که خروجی سیفون آشپزخانه قرار دارد، توجه نمایید و سینک را متناسب با آن انتخاب کنید.

نکات خرید سینک ظرفشویی

سایز و اندازه عمق سینک ظرف شویی از مسائلی به حساب می آید که باید به آن دقت شود و تعداد لگن های سینک متناسب با میزان استفاده تان قابل تعیین می باشد.

بعضی از سینک ها در بازار، سینی ندارند. به این نکته نیز توجه کنید چرا که کاربرد آن از نیاز های اساسی در حین استفاده به حساب می آید.

اشکال سینک های ظرفشویی متنوع اند. مثل مستطیل شکل، گرد و مربعی که بسته به سلیقه خود و نیز فضای مورد نظر تان قادر هستید انتخاب کنید.

چگونه سینک خوب از بد را تشخیص دهیم؟

این موضوع کمی دشوار به نظر می آید اما بهتر است در مورد آن به پارامتر های زیر توجه نمایید:

اندازه ارتفاع یا عمق لگن : عمق لگن های سینک های ظرفشویی متفاوت است، از ۱۴ سانتی متر تا ۲۲ سانتی متر، که هر اندازه عمق لگن زیاد باشد کیفیت سینک نیز بیشتر خواهد بود.

جنس ورق : به منظور خرید سینک استیل سعی کنید تا حد امکان استیل آج دار انتخاب نکنید چرا که نظافت آن ها دشوار است.

دقت کنید برای نظافت سینک از مواد اسیدی مثل پودر رخشا ، جوهر نمک ، وایتکس و غیره استفاده نکنید . بهترین مواد برای نظافت سینک مایع ظرفشویی و ترکیب سرکه و آب است.

انواع برند سینک ظرفشویی

در جهت خرید حضوری سینک بهتر این می باشد که به نمایندگی برند دلخواه خود مراجعه کرده تا هم تنوع محصولات را مشاهده کنید و هم قادر باشید از ضمانت نامه کالای مورد نظر تهیه شده در صورت ضرورت استفاده کنید.

در انتهای مطلب این گونه می توان عنوان کرد که در صورتی که چنانچه بخواهیم بگوییم کدام برند سینک در بازار ایران و یا بصورت کلی، بهتر میباشد باید بیان کنیم که : برند های مطرح و متنوع بسیاری در بازار هستند که می توانید بسته به بودجه ی خود، انتخاب و خریداری کنید که ما در ادامه تعدادی از برترین ها و مهم ترین نکات را جهت بهترین خرید شما به شما عزیزان معرفی کردیم.

 

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]
برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن