قیمت و خرید بهترین اسپیکر رومیزی بلوتوثی کوچک ارزان فلش خور دیجی کالا
جالب است بدانید که این روز ها با پیشرفت در حوزه تکنولوژی و به خصوص صوت و تصویر، بیشتر افراد علاقه بسیاری به تماشای فیلم و گوش دادن موزیک با خرید اسپیکر رومیزی و استفاده از آن در رایانه دارند که این باعث شده میزان خرید اسپیکر رومیزی بیشتر شده باشد و در کامپیوتر های مدرن هر روز بیش از روز پیش باشد، ولی موضوعی که در این میان وجود دارد، تنوع انواع مختلف اسپیکر رومیزی به شمار می آید که خرید اسپیکر رومیزی را برای افراد دشوار می کند و آن ها را در برابر گزینه های گوناگون بسیاری قرار می دهد، بخاطر این که شرکت های بزرگ در سرتاسر دنیا با بکارگیری تکنولوژی های امروزی روزانه محصولات جدید و فوق العاده ای را در این حوزه ارائه می دهند.
پس میبایست در خرید اسپیکر رومیزی که از نظر بیشتر کاربران وسیله ای کاربردی در کامپیوتر به حساب می آید، دقت کافی داشت تا بتوان محصولی با بالاترین کیفیت در هنگام انجام فعالیت های متنوع صوتی را تهیه کرد.
راهنمای خرید اسپیکر رومیزی و پر وفروش ترین اسپیکر های دسکتاپ
هر یک از ما بسته به نوع نیازمان به خرید اسپیکر رومیزی نیاز پیدا خواهیم کرد، که انواع مختلفی از قبیل اسپیکر رومیزی، قابل حمل، بی سیم، دستیار صوتی و… دارند. امکان دارد شما عزیزان به یک جفت اسپیکر استریوی کوچک در کنار نوت بوکتان احتیاج داشته باشید تا در دفترکارتان به موزیکی با صدای واضح و تفکیک شده گوش کنید و یا امکان دارد به یک اسپیکر مدرنی نیاز دارید که حین تماشای ویدیو، صوت را از کانال های مختلف بشنوید.
در این مقاله کاربردی بنا داریم مدل های مختلف اسپیکر های رومیزی را به شما عزیزان معرفی کنیم و معیار های خرید اسپیکر رومیزی مناسب را عنوان کنیم تا با بررسی این مقاله شما انتخاب و خرید موفقی در زمینه اسپیکر مورد نظر خود داشته باشید و از گوش دادن به موزیک مورد علاقه خود توسط اسپیکرتان نهایت لذت را ببرید.
در واقع امکان دارد از دید یک کاربر تازه کار اسپیکرها صرفا از نظر شکل و کیفیت صدا دسته بندی شده باشند اما یک فرد بسیار حرفه ای آگاه است که این سیستم ها نیز مانند سایر وسایل دیجیتالی مدل های متنوعی دارند که طبق معیار های گوناگونی دسته بندی خواهند شد و می توان با یک تلویزیون و یک اسپیکر خوب در خانه از یک سینمای خانگی بهرمند شد.
مدل های مختلف اسپیکر رومیزی
اسپیکر های floor
این مدل اسپیکر های معمولا با پخش صوت از اطراف، تجربه فوق العاده ای از تماشای یک فیلم برای شما عزیزان فراهم می آورد. امکان پخش موزیک استریو را نیز دارد. این اسپیکر ها در ابعاد و توان های مختلف تولید و روانه بازار می شوند.
این نوع اسپیکر ها نسبت به قیمت و سایز احتمال دارد کانال های تفکیک کننده صدای بم یا صدای زیر در کیفیت متوسط داشته باشند .
اسپیکر قفسه ای (Bookshelf)
در حقیقت این مدل اسپیکر ها تا حدود زیادی به اسپیکر های فلور شباهت دارند و اکثر صدای بم کمتری تولید می کنند. این سیستم ها از صدای بم برخوردار نیستند ولی سایز کوچک تری دارند که کار شما را برای قرار دادن آن ها در محل های کم جا ساده می کند و چنانچه آن ها را بر روی پایه قرار دهید، کیفیت صدای آن ها بهتر خواهد شد. چنانچه فاصله اسپیکر از زمین بیشتر باشد امواج صوتی مستقیما به گوش خواهد رسید.
اسپیکر ایستاده
این سیستم های صوتی اغلب در ۲ طرف دستگاه گذاشته می شوند و بیشترین جلوه های صوتی را ارائه می کنند و تجربه ای عالی و هیجان انگیز از تماشای تلویزیون برای شما عزیزان به ارمغان می آورند. میتوان گفت که خرید اسپیکر رومیزی یا ایستاده، برای افرادی که بیشترین کیفیت را خواهان هستند، پیشنهاد های خوبی هستند.
اسپیکر فراگیر
این اسپیکر ها در ۲ سمت دستگاه قرار گرفته می شوند، یعنی توسط این اسپیکر ها صدا از پشت گوش بر خواهد گشت.
اسپیکر کانون محور (Center-Channel)
هنگام که قصد دارید یک اسپیکر برای یک سینمای خانگی تهیه نمایید لازم است پیش از هر چیز، به فکر تهیه یک اسپیکر مرکزی یا کانون محور باشید که دیالوگ ها و صوت های فرکانس میانه را با کیفیت مناسب پخش می کند. در واقع محل مناسب این اسپیکر، جلوی مرکز مانیتور تلویزیون یا پایین آن و در مرکز عرض صفحه تلویزیون است.
اسپیکرهای ساب ووفر
شایان ذکر است که در مجموع صدا در ۳ گروه پایین، میانه و بالا قرار دارد که صدا های پایین یا بم مانند صدای ساب ووفر دارای امواجی با طول موج بیشتر و توان فراتر می باشد. این امکان وجود خواهد داشت که این سیستم های صوتی را در هر محلی از خانه بگذارید ولی توجه فرمایید هر اندازه این اسپیکر ها به کنج نزدیک تر باشد صدای بیشتر و با کیفیت تری از خودشان ساطع خواهند کرد.
اسپیکر نواری
لازه به ذکر است که اسپیکر های نواری جهت فراهم نمودن صدای گسترده برای افرادی طراحی شده است که خانه آن ها فضای کافی ندارد و کوچک به شمار می آید. این دستگاه ها در زیر تلویزیون های HD گذاشته می شوند.
اسپیکر پایه
این سیستم های صوتی جای کمی اشغال می کنند. این استیکر ها توسط تکنولوژی هایی مثل: بلوتوث، ایرپلی یا وای فای امواج صوتی را از سیستم های مناسب دریافت می کنند.
اسپیکر قابل نصب
این اسپیکر ها به سادگی در دکور خانه، سقف و یا دیوار نصب خواهند شد، به شکلی که هیچ گونه مشکلی برای دکوراسیون منزل شما عزیزان به وجود نمی آورند.
اسپیکر مخصوص رایانه
خرید اسپیکر رومیزی بیشتر به صورت جزئی از لوازم جانبی لازم، روی میز کامپیوتر ها قرار داشته اند که همواره شامل ۲ یا ۳ تکه می باشند.
بدنه اسپیکر های کامپیوتر ها اغلب به گونه ای تولید شده اند که از خروج اشعه های الکترومغناطیسب جلوگیری می کنند و به صفحه نمایش کامپیوتر آسیب نمی رسانند یا به عبارتی باعث خرابی تصویر صفحه مانیتور نخواهد شد.
اسپیکر پرتابل
در باره ایم مدل میتوان اینطور عنوان کرد که اسپیکر های پرتابل که در قبل مفصل در مورد آن ها توضیح داده شده است، دستگاه هایی سبک بوده و این امکان را برای شما فراهم می کنند که هر جایی که دوست داشتید آن ها را با خود حمل نمایید.
اسپیکر وایرلس
جالب است بدانید که اسپیکر های وایرلس انعطاف پذیر و کارآمد بوده و با استفاده از تکنولوژی هایی مثل: بلوتوث، ایرپلی یا وای فای امواج صوتی را از دستگاه های متصل سازگار دریافت و به سمع و نظر مخاطبان میرساند. بیشتر اسپیکر های وایرلس کوچک و سبک هستند و به سادگی می توان آن ها را جابجا نمود.
این خیلی مهم است که در نظر داشته باشید که بلندگو ها با گوش ما ارتباط دارند و قطعا سطح کیفیت بالا برای ما لذت بخش است. بیشتر افراد در هنگام انتخاب، ظاهر و طراحی اسپیکر را اولویت قرار می دهند و توجه زیادی به مشخصاتش نمی کنند. اما اسپیکر ها هم قابلیت های منحصر به فردی دارند که باید حین خرید آن ها را در نظر داشته باشیم.
معیار هایی که در خرید اسپیکر رومیزی مناسب باید در نظر داشته باشیم:
طراحی اسپیکر رومیزی
لازم به ذکر است که طراحی درست و ظریف اسپیکر ها یکی از نکات تاثیر گذار در بالا رفتن میزان کیفیت صدا به حساب می آید، برای نمونه تهیه یک اسپیکر با بدنه مناسب و مقاوم، از به وجود آمدن صدای بد در هنگام پخش صوت بم ممانعت به عمل می آورد، که این شرایط در بیشتر اسپیکر های موجود در بازار دیده می شود، از طرف دیگر، طراحی درست اسپیکر ها باعث تصاعد زاویه پخش یا محدوده پوشش دهی صدا به واسطه اسپیکر خواهد شد که این مورد در تاثیر گذاری بیشتر روی فرد نقش مهمی را ایفا میکند. در ضمن ظاهر خوب اسپیکر خود باعث افزایش دلنشینی آن برای فرد خواهد شد، بنابراین یکی از دلایل مهم در خرید اسپیکر رومیزی به واسطه بیشتر مردم ایران، طراحی آن به حساب می آید.
سایز ابعاد اسپیکر رومیزی
سایز ابعاد اسپیکر در مقدار کیفیت صدای تولید شده آن تاثیر بسیاری دارد. اسپیکر هایی که اندازه آن ها بزرگ تر میباشد در قیاس با اسپیکر های کوچک، شامل کیفیت بیشتری میباشند. جالب است بدانید که حتی در ووفر ها، ساب ووفر های بزرگ شامل بیس بیشتری در مقایسه با ووفر های کوچک هستند. برخی دیگر از شرکت ها تعداد بیشتر در سایز کوچک را به تعداد کمتر در سایز بزرگ ترجیح می دهند ولی مطمئن باشید که یک ساب ووفر ۸ وات بزرگ از بیس بیشتری در مقایسه با ۵ ساب ووفر ۴ واتی کوچک برخوردار می باشد.
میزان حساسیت اسپیکر رومیزی (Sensitivity)
این نکته را حتما در نظر داشته باشید که عامل حائز اهمیت دیگر در خرید اسپیکر رومیزی میزان حساسیت آن در واحد دسیبل می باشد، در واقع این عامل کیفیت ارتباط میان اسپیکر و موزیک پلیر را مشخص می کند. این قابلیت اندازه بلندی صوتی است که یک اسپیکر در توان ۱ وات می تواند آن را پخش نماید. میزان حساسیت نرمال رو به پایین ۸۸ dBC محسوب می شود و حساسیت مناسب ۹۰ dBC ثبت شده است. به منظور خرید اسپیکر رومیزی مناسب، حساسیت ۹۰db برای شما کافی خواهد بود، که در واقع این رقم در هدست ها به ۱۲۰db نیز خواهد رسید.
وات حقیقی اسپیکر (بلندگو) رومیزی
در واقع توان حقیقی اسپیکر بر واحد RMS می باشد. یعنی RMS واحدی است که بیانگر قدرت واقعی اسپیکر ها است و با بررسی این واحد می توان به سادگی از اندازه توان صوتی که یک اسپیکر می تواند ایجاد کند، مطلع شد، همینطور واحدی به نام Pmpo روی اسپیکر ها درج می شود که این واحد به معنی یک مبنای قراردادی می باشد که از ضرب نمودن وات حقیقی در مضربی مشخص نتیجه گیری خواهد شد. می توان عنوان داشت که این واحد بیشتر بسته به شکل و قالب کلی طراحی اسپیکر می باشد که می تواند تاثیر بیشتری روی شخص بگذارد .
آمپدانس الکتریکی اسپیکر رومیزی
در حالتی که در ویژگی های فنی یک سیستم صوتی عدد ۸ اهم را دیدید، آگاه باشید که این برای امپدانس ۸ نیست. در واقع یعنی آمپدانس که به سطح مقاومت الکتریکی یک آمپلیفایر بلندگو گفته می شود با فرکانس ارتباط مستقیم دارد، هماهنگ با سطح فرکانس این عدد بین ۳٫۶ تا ۱۴ اهم عوض می شود و آمپدانس میانه ۸ اهم می باشد که با بیشتر سیستم های صوتی خانگی سازگار است. بصورت کلی هر اندازه که عدد امپدانس کوچک باشد، توان اسپیکرتان باید بیشتر باشد تا سطح کیفی مورد تایید را فراهم کند.
فرکانس قابل حمایت ( Frequancy Response )
عبارتی در دستگاه های صوتی به نام سطح فرکانس قابل پشتیبانی بر حسب هرتز وجود دارد که این عبارت در محدوده شنوایی آدمی صدق می نماید. در مجموع گوش نرمال انسان قادر است صدا هایی بین ۲۰ هرتز تا ۲۰ هزار هرتز را بشنود و چنانچه فرکانس از این مقدار بیشتر شود، قادر نیستیم آن را بشنویم، پس چنانچه تصمیم به خرید اسپیکر رومیزی مناسب دارید، دستگاهی بخرید که محدوده وسیعی از فرکانس هایی که گوش انسان می تواند آن ها را بشنود، را پشتیبانی نماید.
میزان وات خروجی
محبوب ترین امکان در خرید اسپیکر رومیزی، اندازه وات خروجی آن به حساب می آید که هر اندازه عدد بزرگتری روی آن درج شده باشد، توان صدای تولیدی آن بیشتر خواهد بود، دقت داشته باشید که بعضی شرکت های تولید کننده وات اسمی روی بدنه درج می کنند. به صورت دقیق مشخصات اسپیکر را بررسی نمایید و در صورتی که با ۲ عدد وات خروجی برخورد کردید عددی که کوچکتر است وات حقیقی بلندگو به شمار می آید. فراموش نکنید مهم ترین فاکتور بیان کننده سطح قدرت واقعی بلند گوی شما همه توان حقیقی آن می باشد بنابراین الزاما حین خرید اسپیکر رومیزی به آن توجه لازم را داشته باشید.
فرکانس خروجی
در حالتی که در اطلاعات دستگاه با اصطلاحی مثل ۳۶Hertz – ۲۰۰۰۰Hertz برخورد کردید، عدد کوچک تر بیانگر بیس است و هر اندازه این عدد کوچک تر باشد دارای بیس عمیق تری می باشد. همچنین این نکته را فراموش نکنید که در کل در صورتی که فرکانس خروجی پایین، از ۵۰ هرتز کمتر باشد، بسنده میکند.
شبکه های خروجی
شایان ذکر است که تعداد کانال های خروجی نیز از قابلیت های اسپیکر ها در خرید اسپیکر رومیزی به حساب می آید. امروزه بیشتر اسپیکر ها دست کم ۲ شبکه اصلی و یک شبکه صدای بم دارند که این فاکتور باعث اثر بخشی بهتر در هنگام شنیدن صدا های متنوع خواهد شد.
ولی به علت پیشرفت و قرار دادن کارت صدا های چند شبکه روی تخته مدار های الکتریکی و محبوب و پر طرفدار شدن آن ها، با گذشت زمان، این اسپیکر ها از رده خارج شده و اسپیکر های چند کاناله جایگزین آن ها می شوند، این شهرت صرفا به علت وجود کارت های چند شبکه نیست بلکه بیشتر فیلم ها و گیم های مدرن امروز از حالت چند کاناله پشتیبانی می کند که این فاکتور موجب چشمگیر شدن میزان خرید اسپیکر های چند شبکه ای شده است. دقت داشته باشید اسپیکری خریداری کنید که حداقل از ۴ شبکه اصلی و یک شبکه برای صدای بم تشکیل شده باشد.
امکان دارد برای افرادی سوال شود که در این عصر که صدا های پیرامون برای دیگران موجب کلافگی می شود، خریداری کردن اسپیکر رومیزی چند شبکه ای صرفا حجم صدا را بالا خواهد برد. ولی در جواب میبایست عنوان کنیم که اینگونه نیست، زیرا در کل در اسپیکر های چند شبکه به علت تقسیم صدا در شبکه های گوناگون، بر پایه شرایط آن ها، قدرت صوت میان اسپیکر ها پخش می شود و در مجموع بهرمندی از تعداد کانال بیشتر، باعث افزایش حجم صدا نخواهد شد، بلکه این مورد در خرید اسپیکر رومیزی موجب دقت بالا و تفکیک پذیری بهتر صدا می شود .
سامانه کنترل صدای مرکزی
نکته مهم اینجاست که کنترلر صدای مرکزی و یا کارت صوت در کامپیوتر نیز از عوامل معین کننده سطح کیفیت صدای تولیدی است، در حالتی که کارت صوت کامپیوتر و یا سیستم کنترل صدای مرکزی از مدل های خوبی نباشد، تهیه یک اسپیکر قوی با قیمت بالا، توجیه پذیر نخواهد بود. از طرف دیگر به مدل خروجی کارت صوت و سیستم کنترل صدای مرکزی دقت کافی کنید. خروجی امکان دارد از مدل های الکتریکی یا آنالوگ باشد. این کاملا واضح است که اسپیکر شما، الزاما باید به واسطه کارت صوت یا سیستم کنترل صدا حمایت شود.
در کل برای خرید اسپیکر رومیزی خوب نخست باید مطابق سلیقه خود پیش بروید، در ادامه نیاز و خواسته های خود را از آن اسپیکر معلوم کنید و در انتها با بررسی عوامل و راهنمایی های بیان شده در بالا و سلیقه و انتخاب نهایی گوشتان، قادر هستید انتخاب درست تری در خرید اسپیکر رومیزی انجام دهید.