قیمت و خرید بهترین مودم مخابراتی وای فای بی سیم دیجی کالا
جالب است بدانید که امروزه با فراگیر شدن استفاده از اینترنت ADSL، خرید مودم مناسب، از نیاز های مهم و اساسی خانواده ها و سازمان ها به منظور برقراری یک ارتباط با کیفیت و قدرتمند به حساب می آید. در همین راستا شرکت ها و کمپانی های مختلفی به طراحی و تولید مودم های ADSL با امکانات مختلف می پردازند که در ادامه بهترین آن ها و همینطور ویژگی و امکانات و خدماتی که بهترین مودم به شما ارائه می دهد را بیان خواهیم کرد، بنابراین با سایت ما همراه باشید.
راهنمای خرید مودم و پر فروش ترین مودم ها در کشور ایران
اینطور بگوییم که بهتر است در ابتدا تعریف کوتاهی از این وسیله پر کاربرد داشته باشیم تا با آن بیشتر آشنا شوید؛ در حقیقت مودم وسیله ای کوچک می باشد که اتصال به اینترنت را برای افراد مختلف فراهم می کند. مودم (Modem) از مخفف دو کلمه Modulator و Demodulator به وجود آمده است که درخواست کابر را به مبدا شبکه و همینطور نتیجه را از مبدا به کاربر انتقال خواهد داد.
مودم دایال آپ Dial up Modem
خیلی جالب است بدانید که اینترنت Dial up قبل از ارائه ADSL، فقط راه متصل شدن به اینترنت برای کاربران خانگی بود، مودم دایال آپ به ۲ صورت داخلی Internal Dial Up Modem و خارجی External Dial Up Modem بود، که با توجه به پیشرفت تکنولوژی دیگر قابل استفاده نخواهد بود.
انواع مودم ای دی اس ال ADSL
به صورت کلی مودم های ADSL به ۲ نوع تقسیم بندی می شوند:
- مودم اترنت Ethernet modem
- مودم اترنت تک پورت Ethernet modem
میتوان گفت که این نوع مودم ها اغلب دارای یک پورت USB و همچنین یک پورت LAN می باشند، در بعضی از مودم های سیمی امکان دارد پورت USB وجود نداشته باشد و برخی دیگر هم امکان دارد پورت LAN نداشته باشند. البته مودم هایی که در چند سال اخیر به بازار ورود پیدا کرده اند بدون استثنا پورت LAN را دارا می باشند. چنانچه خرید مودمی داشته اید که هر ۲ پورت USB و LAN را دارد، توصیه می شود الزاما از LAN استفاده نمایید. مودم های سیمی یا همان مودم Ethernet تک پورت قادر هستند تنها به یک کامپیوتر وصل شوند و تنها به یک سیستم سرویس دهی کنند. بصورت کلی استفاده از این نوع مودم ها توصیه نمی شوند و فقط در صورتی که تنها یک سیستم قرار است به اینترنت شما عزیزان متصل شود و قرار هم نیست که سیستم دومی به اینترنت متصل شود خرید مودم از این نوع گزینه خوبی برای شما عزیزان به حساب می آید. مودم های تک پورت سیمی ارزان ترین مدل مودم ADSL محسوب می شوند، ولی از آنجایی که امروزه در هر خانه ای دسته کم یک تلفن هوشمند یا تبلت پیدا می شود، خرید مودم وای فای در هر منزلی ضروری به شمار می آید.
خرید مودم بی سیم Wireless یا مودم وای فای
شایان ذکر است که خرید مودم وای فای یا وایرلس، در واقع همان مودم بی سیم می باشد که بهترین نوع مودم برای کاربرانی است که قصد اتصال به اینترنت را دارند. همه کابران خانگی و تجاری قادر هستند از مودم وای فای استفاده نمایند.
در اینجا سوالی که شاید ذهن بسیاری از افراد را به خود مشغول کند، این خواهد بود که چرا خرید مودم وای فای؟ در حقیقت مودم وای فای همان طور که از اسمش مشخص است، می تواند چندین دستگاه مثل: لپ تاپ، موبایل و تبلت را به شکل همزمان و بدون احتیاج به سیم به اینترنت وصل کند. بیشتر مودم های وای فای دارای ۴ پورت LAN می باشند و توسط آن می توانید ۴ لپ تاپ و کامپیوتر را به صورت مستقیم به اینترنت وصل نمایید.
البته مودم های تک پورت نیز در بازار موجود می باشند که نسبت به مودم های ۴ پورت ارزان تر به حساب می آیند. در واقع بعضی از مودم ها دارای ۲ یا ۳ آنتن میباشند که برای برد بیشتر در مکان های بزرگ مورد استفاده قرار می گیرند. در شرایط کنونی امروز همه گوشی های موبایل و تبلت از ویژگی Wifi پشتیبانی می کنند و به همین علت خرید مودم های سیمی تک پورت دیگر محبوب تلقی نخواهد شد.
انواع مودم وایرلس Wireless یا مودم وای فای
تمامی مودم های وایرلس در محدوده فرکانسی ۲٫۴ گیگا هرتز کار می کنند. خرید مودم های وایرلس از لحاظ برد (یا محدوده پوشش)، سرعت انتقال اطلاعات و همین طور کیفیت ارسال سیگنال با هم تفاوت دارند و از این نظر به ۳ دسته کلی تقسیم بندی می شوند:
مودم وایرلس سری A و B
جالب است در ارتباط با مودم وایرلس سری ای و بی این نکته را بدانید که این نوع مودم، قدیمی ترین مدل مودم های وایرلس می باشند و پوشش داخلی این مودم از ۲ نوع دیگر بسیار ضعیف تر می باشد. محدوده پوشش داخلی این مودم ها حدود ۵۰ فوت و معادل ۱۵٫۲۵ متر و پوشش خارجی حدود ۷۵ فوت معادل ۲۲٫۸۵ متر است.
مودم وایرلس سری G
لازم به ذکر است که حرف G مخفف کلمه Good می باشد. در شرایط امروزی این مودم ها کاربرد زیادی دارند و خرید مودم این سری می توانند گزینه خوبی برای استفاده خانگی به حساب آیند. پوشش داخلی آن ها حدود ۱۵۰ فوت معادل با ۴۵٫۷۵ متر و پوشش خارجی حدود ۹۱٫۴۴ متر است که تقریبا بیشتز از ۲ برابر محدوده قابل پوشش سری A و B است. این مودم ها می توانند تا حداکثر سرعت ۱۲۸ مگابیت در ثانیه اطلاعات را انتقال دهند.
مودم وایرلس سری N
در حقیقت حرف N در این مودم ها مخفف Newest Generation به معنی جدید ترین نسل می باشد. این مودم ها از سپتامبر ۲۰۱۰ وارد بازار شدند. خرید مودم های این سری از بهترین گزینه برای استفاده خانگی (خانه های بسیار بزرگ) و شرکت ها و محیط های بزرگ هستند. پوشش داخلی آنها ۲۵۰ فوت معادل ۷۶٫۲ متر و پوشش خارجی ۶۰۰ فوت معادل ۱۸۲٫۸۸ متر می باشد، که در مقایسه با ۲ نوع پیشین محدوده بسیار بزرگ تری را تحت پوشش قرار داده و سرعت انتقال اطلاعات آن ها نیز بیشتر از ۶۰۰ مگابیت در ثانیه می باشد.
فرق ما بین مودم وایرلس تک آنتن و مودم وایرلس چند آنتن
در ارتباط با تفاوت این دو باید عنوان کرد که تفاوت مودم وایرلس تک آنتن با مودم وایرلس چند آنتن در سرعت انتقال دیتا خواهد بود. مودم های وایرلس سری N دو آنتن یا Dual-band، قادر هستند در هر ۲ محدوده فرکانس ۴٫۲ گیگا هرتز و ۵ گیگا هرتز کار کنند. خرید مودم های وایرلس چند آنتن به منظور استفاده در محیط های بزرگ مناسب تر است و چنانچه به یک مودم وایرلس جهت استفاده خانگی به مانند آپارتمان نیاز دارید مودم های چند آنتنه گزینه مناسبی به نظر نمی رسد، ضرورت استفاده از مودم ۲ یا ۳ آنتن فقط و فقط به تعداد دستگاه متصل بستگی خواهد داشت که هر چه تعداد دستگاه بیشتر باشد، سرعت کمتری به هر دستگاه اختصاص پیدا خواهد کرد. این نکته را مد نظر داشته باشید که در هنگام خرید مودم، عدد بعد از حرف N نشان دهنده سرعت انتقال داده مودم می باشد برای مثال مودم وایرلس D-link N 150 یعنی یک مودم وایرلس با سرعت انتقال داده ۱۵۰ مگا بیت در ثانیه است که محدوده ۷۰ متر رو پوشش می دهد.
تفاوت مودم وایرلس تک پورت و مودم وایرلس ۴ پورت
شایان ذکر است که در حقیقت هیچ تفاوتی به لحاظ کیفیتی بین مودم تک پورت و ۴ پورت وجود ندارد و تنها در جایی از مودم ۴ پورت استفاده می شود که لازم است چند دستگاه PC به آن متصل گردد.